ببینید | اما و اگرها درباره واردات خودرو

با وجود اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده واردات خودرو به‌زودی آغاز می‌شود، دبیر انجمن واردکنندگان خودرو می‌گوید این اتفاق بعید است.
کد خبر: ۱۳۸۳۷۷۳
تعداد بازدید : 48

مهدی دادفر به ایسنا گفته آئین‌نامه واردات خودرو، اما و اگرهایی ایجاد کرده و بعید است با این شیوه و به‌زودی شاهد واردات خودرو باشیم.

او درباره احتمال واردات خودروهای کره‌ای و ژاپنی هم گفته تصور اینکه قرار باشد خودروهای این دو کشور وارد شوند، بسیار خوشبینانه است و فرآیندی که در آئین‌نامه آمده، بعید است منتج به واردات خودرو شود؛ چه برسد به اینکه قرار باشد خودروهای کره‌ای و ژاپنی وارد شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها